Skip to main content

Klantreview over MaxIsolatie

★★★★★
Guido van Lente

Wij hadden een verschil in temperatuur van tien graden (huiskamer) tussen de vloer en neushoogte. Ik ben 1.86 meter. We hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie en kwamen bij het merk ISO booster geleverd door de firma Maxisolatie uit. We hebben contact opgenomen met Marc Bosman van Maxisolatie. Deze heeft samen met zijn collega, Issam, onze vloer geïsoleerd. Marc kwam gelijk zeer deskundig over. Hij gaf aan dat onze vloer zeker te isoleren was, wij hebben een aflopende kruipruimte. Aan de achterzijde is deze nog maar 29 cm hoog. De isolatie is deskundig gelegd en ze waren in al in een paar uur tijd klaar.

Marc had aangegeven dat we na enkele dagen al een verbetering zouden merken. Nu komt de grote verrassing! De isolatie is in de ochtenduren gelegd. Wij konden diezelfde avond al op onze sokken in huis lopen zonder koude voeten te krijgen! Het is een geweldig product. De technische uitleg die we kregen van Marc was duidelijk en volstrekt naar de waarheid. Wij hebben nooit gedacht dat we zo snel resultaat zouden boeken. Het is een geweldig product door zeer deskundige mensen gelegd.

Wij raden iedereen met een zelfde probleem dit merk en deze firma aan. Je wordt zeer deskundig voorgelicht en de klus wordt zeer professioneel geklaard.

Marc en Issam nogmaals bedankt voor alles!