Skip to main content

Klantreview over MaxIsolatie

★★★★★
Dik Stam

Na het aanvragen van een offerte op de website van Tonzon werd ik de volgende dag al gebeld door Marc. Marc was in de buurt en bood aan om direct even naar onze kruipruimte te gaan kijken. Vooraf had ik hem geïnformeerd over de situatie in onze kruipruimte ivm met de aanbouw. Marc dacht vooraf het begin al direct in oplossingen. Na het bezoek van Marc hadden we de zelfde avond al een offerte. Wat een service!

Mede door de prettige telefoongesprekken en professioneel advies hebben wij direct de opdracht gegeven voor het isoleren van onze kruip ruimte. Bij het opruimen van de kruipruimte kwam ik achter een lekkage. Door hulp van Marc ben ik gekoppelt aan een loodgieter die de lekkage heeft verholpen.

De kruipruimte is in twee fasen geïsoleerd. Eerst is de bodem folie aangebracht en twee weken later is de Tonzon isolatie, 4 laags R7 aangebracht. Wij zijn uiterst tevreden over de professionele uitvoering van de isolatie werkzaamheden. Wij kijken uit naar de beloofde verlaging van de gasrekening!
Marc en Isam bedankt!