Kruipruimte isoleren in Utrecht door MaxIsolatie
Laat uw kruipruimte isoleren! Nederland is namelijk een nat land, waardoor de kruipruimte vaak een vochtige ruimte is en soms zelfs onder water staat. Door ventilatie in de buitenmuren waait er koude buitenlucht door de natte kruipruimte. Door deze koude lucht koelt uw vloer aan de onderzijde af, met als gevolg een koude vloer. Als u vloerverwarming heeft, dan verliest de vloer aan de onderzijde veel warmte en verstookt u nutteloos veel gas.
Veel bewoners van woningen zullen hun kruipruimte beter moeten isoleren, omdat dit bij de oorspronkelijke bouw niet (goed) is gedaan. Doordat de onderkant van uw vloer koud is, slaat verdampend vocht uit de kruipruimte hier neer. Hierdoor wordt de vloer nat. Dit voelt natuurlijk kil aan, maar biedt ook ruimte voor schimmels, micro-organismen en huisstofmijt. Dat is niet alleen oncomfortabel, maar tevens ondermijnend voor uw gezondheid en slecht voor uw portemonnee. Kies daarom voor kruipruimte-isolatie in uw woning.
Wij komen uw kruipruimte isoleren
Met kruipruimte-isolatie van TONZON, wordt een waterdicht folie geplaatst dat bevestigd wordt aan de funderingsmuren van uw woning in Lunetten of een andere wijk in Utrecht. Er ontstaat een ondoorlatende laag, waardoor water en schadelijk radongas voortaan buitengesloten zijn. Verdampend vocht komt niet langer uw huis binnen. Deze manier van isolatie in uw kruipruimte in Lunetten zorgt ervoor dat deze langzaam zal opdrogen. Als na een poosje ook de vloer droog is, kunnen we de onderzijde van de vloer inpakken. Afhankelijk van hoe de kruipruimte opgebouwd is, gebruiken we hiervoor TONZON 3-laags thermoskussens of ISO-booster T5 isolatiedekens. Beide producten behoren al jaren tot de beste isolatiematerialen. Wij zijn erkend dealer van beide merken en adviseren u vrijblijvend en kosteloos over de beste kruipruimte-isolatie in regio Utrecht.
Ontdek de voordelen van onze
kruipruimte-isolatie
Wij sommen graag de voordelen op wanneer u uw kruipruimte, laat isoleren:
- Vermindering van uw energieverbruik
- Een warme en droge vloer
- Een gezonder binnenklimaat
- Ook in het natte seizoen frisse lucht in huis
- Een groenere, duurzame wereld
Laat uw kruipruimte door ons isoleren; wij komen graag allerlei typen isolatie installeren. Denk hierbij niet alleen aan vloeren, maar ook aan gevelisolatie.
Na het isoleren van uw kruipruimte of muren, krijgt u een garantiebewijs van TONZON. Hiermee kunt u een verbetering van uw energielabel aanvragen, en potentieel subsidie (indien u binnen een jaar twee maatregelen treft die energiebesparend zijn).
Neem dus zeker contact met ons op door te bellen naar 0614137679 of door ons contactformulier in te vullen.
Kruipruimte-isolatie
Hoe wij uw vloer en kruipruimte isoleren?
In de kruipruimte wordt een waterdicht (Tonzon) folie gelegd, wat bevestigd wordt aan de funderingsmuren. Hierdoor ontstaat een ondoorlatende laag, waardoor water en schadelijk radongas voortaan buitengesloten zijn. Verdampend vocht komt niet meer uw huis binnen. Hierdoor zal de kruipruimte langzaam opdrogen. Als na een poosje ook de vloer droog is kunnen we de onderzijde van de vloer inpakken. Afhankelijk van hoe de kruipruimte opgebouwd is, of uw persoonlijke voorkeur gebruiken we hiervoor Tonzon 3-laags thermokussens, of Isobooster T5 isolatiedekens. Beide produkten behoren al jaren tot de beste isolatiematerialen. We zijn erkend dealer van beide merken, en zullen vrijblijvend en kosteloos adviseren.
Waarom uw kruipruimte en vloer isoleren?
Nederland is een nat land. De meeste huizen staan met de 'voeten' in het water. Hierdoor is de kruipruimte vaak een vochtige ruimte en staat soms zelfs onder water. Door ventilatie in de buitenmuren waait er ook koude buitenlucht door de natte kruipruimte. Door deze koude lucht koelt uw vloer aan de onderzijde af met als gevolg dat de vloer binnen koud aanvoelt. Heeft u vloerverwarming verliest de vloer aan de onderzijde veel warmte en verstookt u nutteloos veel gas.
Doordat de onderkant van de vloer koud is slaat verdampend vocht uit de kruipruimte hier neer, waardoor de vloer ook nog nat wordt. Een natte vloer voelt kil aan en biedt ruimte voor schimmels, micro-organismen en huisstofmijt. Oncomfortabel, ondermijnend voor uw gezondheid en slecht voor uw portemonnee.