streep1

Laat uw woning isoleren in Utrecht

Wilt u uw woning laten isoleren in regio Utrecht? Dan kunt u terecht bij MaxIsolatie. Dit isolatiebedrijf van Marc Bosman is gespecialiseerd in het waterdicht maken van uw kruipruimte en in het voorkomen van warmteverlies door uw vloer. Wij werken met enkele freelancers; handige mannen die een korte opleiding genoten hebben bij TONZON en Isobooster. Wij weten dus hoe het materiaal optimaal toegepast moet worden.

Wilt u uw woning laten isoleren in Utrecht? Vraag een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat u energie gaat besparen en uw comfort gaat verhogen. Vrijblijvende offerte? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zullen uw woning in Utrecht zo snel mogelijk op de beste wijze isoleren.

Vraag een offerte aan

Corona Protocol

MaxIsolatie werkt tijdens deze vreemde tijden zoveel mogelijk door. De urgentie van ons isolatiewerk is groot. Wij willen dit graag doen met inachtneming van uw gezondheid en ook onze gezondheid. Hiervoor zijn door overheid en RIVM voorschriften geformuleerd, die hieronder in ons “Corona-Protocol” nog eens benadrukt worden. Hoe gaan wij om met de risico's van Corona besmetting? In ieder geval kunt u ervan uitgaan dat wij zonder klachten zijn en schone handen en kleren hebben. Het gaat erom dat u veilig bent en zich op ieder moment ook comfortabel en veilig voelt. Mocht u vooraf nadere aanvullende omgangsvormen met ons willen afspreken, dan hebben we vooraf telefonisch of mail contact, en uiteraard zijn wij tijdens onze aanwezigheid aanspreekbaar. Tijdens onze aanwezigheid bij u schudden we geen handen of ellebogen en praten op gepaste afstand, minimaal 2 meter. Geeft u ook aan wat voor u comfortabel is. 
Voor en tijdens de Inspectie van de kruipruimte. 
Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor een isolatie van uw kruipruimte maken we een telefonische afspraak, of via de mail. Wanneer ik bij u op bezoek kom voor de inspectie van de kruipruimte geven we elkaar geen hand en blijven we op 2 meter afstand. Overleg of een gesprekje en uw vragen worden op die afstand besproken. Wanneer u zorgt dat het kruipluik open is kan ik direct onder de vloer gaan en de inspectie uitvoeren. Dit duurt plm. 15 minuten. Wanneer u het luik niet open heeft, doet u de deur voor mij open, gaat u weer terug de huiskamer in en zal ik het luik voor u openen. Na de inspectie sluit ik het luik en hebben we met inachtneming van de 2 meter persoonlijke ruimte nog even kort overleg en geef ik antwoord op eventuele vragen. Daarna maak ik thuis een rapportje van mijn bevindingen en maak ik een offerte met toelichting. Ook geef ik aan op welke termijn / datum de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Dit mail ik naar u toe. 
Tijdens de uitvoering van de isolatie werkzaamheden.
Wanneer we bij u komen isoleren doet u voor ons de deur open, we begroeten zonder hand te schudden en praten eventueel even op afstand van 2 meter en daarna gaat u weer de huiskamer in. Wij starten onze werkzaamheden. Koffie drinken en lunchen doen we buiten dan wel in de auto. Wij hebben ons eten en drinken bij ons. Na afloop van de werkzaamheden ruimen wij onze rommel op en sluiten het luik. Eventueel nog even overleg op afstand. Gedurende de dag kunnen we contact hebben via de mobiele telefoon of we kunnen elkaar even roepen.

Wij geven u graag een totaal oplossing voor het isoleren van uw huis en rekenen u dat graag voor!
Of vraag ons voor een vrijblijvende inspectie van uw kruipruimte...

Leer verder

 

streep1

Waarom uw kruipruimte en vloer isoleren?

 

Nederland is een nat land. De meeste huizen staan met de 'voeten' in het water. Hierdoor is de kruipruimte vaak een vochtige ruimte en staat soms zelfs onder water. Door ventilatie in de buitenmuren waait er ook koude buitenlucht door de natte kruipruimte. Door deze koude lucht koelt uw vloer aan de onderzijde af met als gevolg dat de vloer binnen koud aanvoelt. Heeft u vloerverwarming verliest de vloer aan de onderzijde veel warmte en verstookt u nutteloos veel gas.

Doordat de onderkant van de vloer koud is slaat verdampend vocht uit de kruipruimte hier neer, waardoor de vloer ook nog nat wordt. Een natte vloer voelt kil aan en biedt ruimte voor schimmels, micro-organismen en huisstofmijt. Oncomfortabel, ondermijnend voor uw gezondheid en slecht voor uw portemonnee.

 

Voor aanbrengen vloerisolatie

 

cold

Voordat de vloerisolatie was aangebracht in de kruipruimte was deze vochtig met schimmels, die in de houten vloer getrokken was. Gevolg was dat dit van invloed was op de gezondheid van de bewoners. Ook was de vloer oncomfortabel koud.

Na aanbrengen vloerisolatie

 

sfeerplusvloerplatplus zon

Nadat de vloerisolatie was aangebracht verdwenen geleidelijk de schimmels en bleef de vloer comfortabel op kamertemperatuur!

 

streep1

Vloerisolatie met TONZON Thermoskussens

Vloeren verliezen het grootste deel van hun warmte door uitstraling naar de koudere kruipruimtebodem en de funderingsmuren. Deze kunnen aan het einde van de winter ijskoud zijn. Het Tonzon Thermoskussen voor vloerisolatie is het enige isolatiemateriaal dat deze warmtestraling trapsgewijs tot vrijwel nul reduceert. Daarbij is dit het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld. Dat maakt het ideaal voor bij het verwerken in krappe kruipruimtes. Wat deze Thermoskussens echter nog meer een logische keuze maakt, is dat deze kussens beter isoleren dan de dikste pakken wol, EPS of purschuim. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke methode van isoleren. Door de thermosfles methode worden vloeren sneller warm, bereiken ze een hoger niveau en houden de warmte veel langer vast. Het Thermoskussen is het enige vloerisolatiemateriaal met DUBO-Keur. Met dit materiaal is in Nederland nu 38 jaar praktijkervaring opgedaan.

 

 

TONZON Thermoskussens zijn uitermate geschikt voor:

✓ vloeren die nog niet zijn geïsoleerd

✓ vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd

✓ vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim, piepschuim of bodemisolatie

 

Laat uw woning in Utrecht door ons isoleren

Bent u benieuwd hoe wij uw woning in Utrecht het best kunnen isoleren en met welke materialen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij adviseren en informeren u met veel plezier over vloerisolatie, spouwmuurisolatie en meer, zodat u kunt besparen op uw energiekosten!

Of bekijk: TONZON-vloerisolatie Utrecht

MaxIsolatie is officieel Tonzon dealer

Bodemfolie tegen vocht en radongas

Veel woningen zijn en worden nog steeds gebouwd boven een vochtig gat in de grond. Vanwege een onderdruk zuigt de woning aan de kruipruimte. Met de lucht die wordt aangezogen wordt ook vocht en radongas meegevoerd dat uit de bodem ontwijkt. Wanneer voldaan is aan de norm uit het Bouwbesluit dan komt er onder standaard condities crica 1,3 liter vocht per dag de woning binnen. Dit vocht moet door extra ventilatie weer worden afgevoerd. Uit een brief aan de Kamer blijkt dat 30% van de nieuwe woningen bij oplevering al niet voldoen  aan deze eis die in 1993 is ingevoerd.

Tonzon maakt verschil

Tonzon Vloerisolatie is gebaseerd op een speciale techniek waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van natuurkundige principes. Het is een natuurkundige wetmatigheid dat warmte (net als water) stroomt van hoog naar laag. Is het in de kamer warm en in de kruipruimte koud dan stroomt er dus warmte vanuit de kamer door de vloer naar beneden. Bouwkundigen lijken behept met het idee dat warmte stijgt.  Daarom is er aan vloerisolatie in Nederland van oudsher weinig aandacht besteed. Ton Willemsen heeft ontdekt hoe de warmte naar beneden stroomt en hoe deze warmtestroom het best kan worden geblokkeerd. Met de Tonzon oplossing wordt de vloer nog warmer dan de lucht boven de vloer iets wat door bouwkundigen voor onmogelijk werd gehouden.
Daarom hebben wij een animatie gemaakt, die laat zien hoe dit mogelijk is.

MaxIsolatie
Vloer- en kruipruimte-
isolatie

Comfort verhogend
Energie besparend
Gezondheid bevorderend